18:30, sob, 27. Jul

Drnačeva žalila Benedettijevo na Twitterju, tako se je na žalitve odzvala nekdanja vodja protokola …





V oddaji Skupaj naprej, ki sta jo pripravili slovenski televiziji, je nastopila med vsemi gosti tudi nekdanja vodja protokola RS Ksenija Benedetti. Uredništvo 24ur.com je na Twitterju objavilo citat Benedettijeve, nanj pa se je z žaljivimi besedami o videzu Benedettijeve odzvala Barbra Drnač.

Uredništvo 24ur je zapisalo, da je Benedettijeva povedala, da je imela čast spoznati velike voditelje številnih držav in da so bili vsi nad Slovenijo pozitivno presenečeni: “Skozi vsa ta leta pa sem opazila tudi, kako se je zaupanje v politiko in politike ter spoštovanje do ljudi, ki vodijo našo državo, nižalo.”

24 ur o Benedettijevi. Vir Twitter

Mnogi so se odzvali na ta twit, Med njimi tudi Barbra Drnač in Roman Vodeb. Drnačeva, ki je sicer sam kulturnica in članica upravnega odbora Prešernovega sklada, je na twit odgovorila in se namesto ob vsebino twita obregnila ob videz Benedettijeve: “In skozi leta smo opazili tudi blef Benedettijeve in seveda kilograme, ki se iz leta v leto višajo.” Ob njen videz pa se je obregnil tudi Roman Vodeb, ki je zapisal: “Nekoč je dober zgledala … Dandanes se pa ven meče tam, kjer se ne bi smela”. Drnačeva mu je odgovorila: “kile te pač vržejo iz ravnotežja”

 

Drnačeva in Vodeb o Benedettijevi. Vir Twitter

Izjava Drnačeve je na družbenih omrežjih odmevala. Med drugim je kar na Twitterju odziv: “Gospa Barbara, jaz sem tako zelo šokiran nad tole vašo izjavo. Sem vas imel za dostojno žensko. Ogabni ste. Fuj.”

Odziv na Drnačevo. Vir Twitter

Nekateri kulturniki so bili nad izjavo Drnačeve ogorčeni, med drugim tudi Arjan Pregl, ki je na Facebooku objavil twit Drnačeve, med številnimi komentarji pod objavo pa se je oglasila tudi Ksenija Benedetti. “Ko zmanjka argumentov, so na vrsti kile, frizure, obleke, barva oči. To je ta visok intelektualni nivo. Njen komentar veliko pove o njej, o meni pa bolj malo.” Nadaljevala je še, da ne ve, od kod veliko zanimanje Drnačeve zanjo: “To namreč ni prvič. Očitno ji grem v nos, potem pa sledi ihtavo cepetanje in komentarji brez vsebine.” Zaključila je s tem, da se ji Drnačeva smili.

Odziv Benedettijeve na Facebooku. Vir Facebook

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.