04:15, čet, 25. Apr

Duplek tik pred otvoritvijo večnamenske dvorane





V Dupleku je končana večnamenska dvorana, ki stoji tik ob osnovni šoli. Zaradi preventivnih ukrepov vrata dvorane ne bodo na stežaj odprta za vse, a župan Dupleka Mitja Horvat upa, da bodo lahko občani in občanke kmalu lahko obiskovali športne in druge prireditvi v dvorani, na katero so čakali nekaj let. Danes je sicer otvoritev, ki pa si jo bodo lahko občani in občanke ogledali kar od doma, preko spleta, na Facebook strani Občine Duplek, s pričetkom ob 19. uri.

Ideje o novi, veliki večnamenski dvorani, ki bi služila tako osnovni šoli za izvajanje športne vzgoje, številnim športnim in drugim društvom za vadbo in prireditve ter sami Občini Duplek za prireditve so že stare. Zdaj pa se je vsem izpolnila želja: večnamenska dvorana je zaključena, sicer v precej izrednih razmerah.

Danes bo otvoritev, ker si dvorana in občina zaslužita mejnik, a župan Mitja Horvat obljublja, da bodo za otvoritev, na kateri bodo lahko sodelovali vsi, predvsem otroci iz osnovne šole si zaslužijo.

Župan je prepričan, da se bodo vsi, ko bo minila ta izredna situacija s covid-19, šele zavedali, kako pomembna pridobitev je ta dvorana, v kateri bodo lahko uživale tudi prihodnje generacije.

Dvorana bo namreč zaradi svoje funkcionalnosti lahko še dolga leta namenjena vsem načrtovanim dejavnostim, saj je funkcionalna.

Fotogalerija:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.