19:58, čet, 25. Apr

Dva slovenska zvezdnika vstopila v srbski Bar, takoj se je začelo prepiranje





V srbski resničnostni šov sta vstopila dva znana slovenska resničnostna zvezdnika.

V najnovejši srbski resničnostni šov Bar, sta vstopila tudi sva slovenska tekmovalca, ki sta v Sloveniji že znana po nastopih v resničnostnih šovih. To sta nekdanja tekmovalka v šovih Big Brother in Kmetija, Ksenija Kranjec, ter zmagovalec Kmetije, Jan Klobasa. Privlačna svetlolaska se je kmalu po srečanju s svojimi bodočimi sostanovalci že uspela skregati.

Tekmovalec Luka, ki trenutno vodi Bar, se je namreč odločil, da bo naredil izmene za naslednji teden, Kseniji pa njegov urnik ni bil všeč, saj ni bila napisala z Janom. “To je resničnostni šov, to je igra,” mu je rekla Ksenija. “Tukaj smo, da si pomagamo, prišli ste držat besedo,” je situacijo poskušal umiriti Luka. “Lahko delam, kar hočem, tukaj vsak igra zase. V izmeno hočem z njim, počakaj par dni, boš videla, kaj bova naredila skupaj,” se ni dala Ksenija, ki je na vsak način hotela biti na urniku skupaj z Janom, s katerim je skupaj vstopila v šov. “Lahko kot kompromisno rešitev, delata jutri v prvi izmeni skupaj,” je predlagal Luka.

Bar je povsem nov lokal v centru Beograda

Bar je sicer je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci ter s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova Bar tako delajo ter se preživljajo z zaslužkom. Plačujejo stanovanje, hrano in vse ostale potrebščine. Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru Beograda, ter narediti Bar najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu: Šov pa se sicer predvaja tudi na Voyo Slovenija.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.