13:13, pet, 29. Mar

Eden najuspešnejših slovenskih bendov nove generacije Alo!Stari kmalu na domačem mariborskem odru





Mariborski skejterski bend Alo!Stari, ki v zadnjem času temeljito obrača navdušeno publiko, bo v v petek, 25. novembra 2022, nastopil na Štuku.

Tine Matjašič, Matic Mlakar, Jernej Metež, Matej Kosmačin in Tomaž Medvar bodo tako na domačem terenu potem, ko so pred dnevi popolnoma napolnili Katedralo v ljubljanski Šiški. Tam je namreč bend Alo!Stari odigral prvega od dveh ‘Pune vrei špilov’. Fantje pojejo v mariborščini. V treh letih, odkar so prvič stali na Štuku, bodo tako ponovno tam, kjer se je začelo. V vseh treh letih pa so osvežili slovenski glasbeni prostor in čas prav s svojimi hiti in neposrednostjo, iskrenostjo. V tem času pa ustvarili več hitov, med njimi tudi: Nea vem kam, Vse bi dal , Star, Kaj naj zaj nareim.

Že pogled na polno Katedralo v Šiški kaže na to, da so Mariborčani dokazali, da spadajo v svojem žanru in širše med ene od najbolj uspešnih bendov nove generacije. Občinstvo pa je ves čas sodelovalo z njimi in se odzivalo na njihovo energičnost.  Kaj šele bo v petek, 25. novembra, ko bodo nastopili na domačem Štuku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.