22:50, pet, 19. Apr

Elektro Maribor išče več novih sodelavcev





Družba Elektro Maribor d.d. je na svoji spletni strani objavila prosta delovna mesta.

Elektro Maribor

Pri Elektro Maribor poudarjajo, da zasledujejo cilj umeščanja ustreznega kadra na ustrezna delovna mesta pri čemer upoštevajo politiko raznolikosti ter dosledno upoštevajo prepoved diskriminacije delavcev.

Za projektiranje manj zahtevnih in enostavnih EE objektov, izdelovanje tehničnih poročil, vodenje evidenc in pripravljanje poročil, opravljanje drugih nalog po navodilih nadrejenega zaposlijo dve osebi na delovno mesto “PROJEKTANT 2”.

Delovno razmerje se sklepa za določen čas 1 leta,  z 2 mesečno poskusno dobo

Iščejo tudi osebo za nadomeščanje odsotnega delavca

Prav tako pa iščejo eno osebo za delovno mesto “SAMOSTOJNI REFERENT ZA SPLOŠNE IN KADROVSKE ZADEVE”. Delovne naloge osebe na tem položaju bodo: izvajanje kadrovskih in ostalih splošnih zadev, vodenje evidenc in arhiviranje, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil, pripravljanje gradiv, opravljanje administrativnih del, opravljanje drugih nalog po navodilih nadrejenega.

Delovno razmerje se sklepa za določen čas – začasno nadomeščanje odsotnega delavca (največ 2 leti), z 2 mesečno poskusno dobo.

Časa da se prijavite je še nekaj dni: “Kandidati naj vloge za zasedbo delovnega mesta z dokazili pošljejo v času razpisa in sicer najkasneje do vključno 18.3.2021 na naslov Elektro Maribor d.d., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor.”

Vse potrebne informacije, pa najdete na njihovi spletni stani.

Družba Elektro Maribor d.d., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, objavlja razpis prostih delovnih mest: projektant 2,…

Objavil/a Elektro Maribor dne Sreda, 03. marec 2021

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.