12:08, pet, 29. Mar

Energija plus z donacijo Univerzitetnemu kliničnemu centru Maribor





Podjetje Energija plus d.o.o. iz Maribora je danes predalo donacijo v višini 2.000 evrov Univerzitetnemu kliničnemu centru Maribor.

Po besedah predstavnice Univerzitetnega kliničnega centra, zdravnice Vesne Ribarič Zupanc, bodo donacijo namenili za potrebe paliativne oskrbe. Energija plus, ki je največji dobavitelj električne energije v severovzhodni Sloveniji, tako izpolnjuje svoje poslanstvo – prispevati k večji kakovosti življenja.

Donacijo namenili še dvema drugima bolnišnicama

Pri Energiji plus s svojim delovanjem vsakodnevno izkazujejo družbeno odgovornost. Skozi vse leto podpirajo številne dogodke in projekte, kjer sodelujejo z različnimi organizacijami in podjetji. Tudi ob koncu lanskega leta so se odločili, da namesto poslovnih daril sredstva darujejo tistim, ki jih najbolj potrebujejo.

Donacijo so poleg UKC Mariboru namenili še dvema drugima bolnišnicama v SV Sloveniji, Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj in Splošni bolnišnici Murska Sobota. “V našem podjetju si prizadevamo za boljše povezovanje okoljskih, socialnih in ekonomskih vprašanj. Družbeno odgovornost imamo zapisano v našem poslanstvu z veliki črkami, zato že vrsto let pomagamo in podpiramo organizacije v našem okolju,” je poudaril Bojan Horvat direktor podjetja Energija plus. d.o.o.

Donacijo je prevzela zdravnica specialistka Oddelka za Onkologijo, Vesna Ribarič Zupanc, dr. med. Ob prevzemu donacije se je v imenu UKC Maribor zahvalila podjetju Energija plus in poudarila: “S svojim prispevkom nam omogočate, da pomagamo šibkim in prizadetim v času njihove največje ranljivosti, v okolju, kjer je to najbolj primerno. Na njihovem domu. Z vašim prispevkom bodo naši obiski bolnih in njihovih bližnjih na domu lažji in bolj kvalitetni, dostopni več bolnikom in družinam, ki nas potrebujejo. Iskrena hvala.”

Donacijo v vrednosti 2.000 evrov bodo namenili za potrebe paliativne oskrbe.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.