14:33, pet, 19. Apr

FAŠENK FEST 2014





Študentski svet Univerze v Mariboru bo tudi letos na pustni torek poskrbel za najboljšo in največjo zabavo v mestu! 4. marca 2014 zato nujno potrebujete zanimivo masko, dobro družbo in vstopnico za tradicionalni FAŠENK FEST, ki bo potekal že četrtič! Z odlično glasbo in številnimi presenečenji bomo pričarali nepozabno vzdušje.

Prireditev Fašenk Fest skuša v študentih ponovno obuditi pustni duh. Študentski svet Univerze v Mariboru jo je prvič organiziral leta 2010, sledilo mu je še pustno rajanje v letu 2011, na katerem smo izvedli tudi prav posebno akcijo – Flash mob, ko je skupina 200 mask skupaj zaplesala v 4 različnih koreografijah med množico ostalih obiskovalcev.
Po enem letu oddiha smo februarja 2013 spet presenetili s še večjim in bolj glasnim pustovanjem za mariborske študente.

In kaj vse prinaša FAŠENK FEST 2014? Za nepozabno zabavo bodo od 21. ure naprej na glavnem odru poskrbeli predskupina, ki smo jo izbrali preko natečaja, UP N’ DOWNS, »rock new wave« skupina Puppetz, trio neustavljivih “žurerjev” – Mambo Kings in trenutno najbolj popularna skupina v Sloveniji, ki polni dvorane, Modrijani. Z nami bo tudi Ekipa TOP DJ.

Tudi tokrat so omogočili mladi, še neuveljavljeni skupini, da se poteguje za nastop na velikem odru Fašenk Festa. Na razpis se je prijavilo 8 skupin: ARTENIGMA, JABOLČNI ŠTRUDL, JACKSON, MURDERED MUFFIN, NARAYAN, PARNI VALJAK TRIBUTE, POMLADNI ZVOKI, UP N’ DOWNS. Glasovanje je potekalo preko Facebooka, in sicer so študentje »všečkali« fotografije posamezne skupine. Prve tri skupine, ki so preko fotografij zbrale največ »všečkov«, so prišle v ožji izbor. Nato je organizacijski odbor izmed njih izbral zmagovalno skupino, in sicer so se odločili za skupino UP N’ DOWNS.

Foto: Univerza v Mariboru

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.