21:15, sre, 1. Feb

FOTO: 3. tekmovanje v kuhi divjačinskega golaža





Včeraj je na Pohorju pri Hotelu Tisa ponovno dišalo. Tokrat se je šest ekip med seboj pomerilo v kuhanju divjačinskega golaža. Tekmovanje so priredili že tretjič zapored.

Obiskovalcem so bile na voljo tudi ostale lokalne dobrote, od sladic do kanapejev. Le-ti so bili nad dogajanjem navdušeni, pravijo da se redno udeležujejo tega dogodka, ker je golaž zmeraj izvrsten.

Divjačinski golaž - Hotel Tisa

“To je sedaj preraslo že v tradicijo. Namen tekmovanja je, da se povežemo, veselimo in se imamo lepo. Za še boljše vzdušje pa skrbita Duo Safari,” je dejal organizator Robert Jeršič.

Eden od članov strokovne komisije, nam je pojasnil, da so ocenjevali celoten postopek priprave, kot tudi okuse in strukturo golaža. Po mnenju komisije, je najboljši golaž skuhala ekipa Bar General iz Razvanja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *