03:29, sre, 3. Jul

FOTO: 40 let vrtca Pikapolonica v Marjeti na Dravskem polju





V vrtcu v Marjeti na Dravskem polju imajo vrtec že 40 let. Nekoč je enota v Marjeti spadala po Vrtec Tezno, od samostojnosti občine Starše pa je v okviru Zavoda osnovne šole Starše. Vrtec Pikapolonica velja za enega najboljših, najsodobnejših in najbolj prijaznih. Obletnico so obeležili v četrtek popoldan ob prisotnosti staršev in otrok ter številnih krajanov.

Pomočnica ravnatelja Zavoda OŠ Starše za vrtca Anita Kirbiš je s pogoji za vrtec navdušena in ponosna, saj ima omenjena enota vrtca Pikapolonica resnično odlične pogoje za delo. Ob tem je navdušena nad vzgojiteljicami in osebjem, kar se kaže z zadovoljstvom staršev in otrok.

Vesna Janežič, ki je vzgojiteljica v vrtcu že 17 let, bi se za poklic vzgojiteljice odločila še enkrat, če bi imela možnost. Kuhar Srečko Fajt, ki kuha že 39 let, pa je vesel, da ja današnja prehrana za otroke bolj pestra in vsebuje veliko sadja in zelenjave.

Sicer je vrtec Pikapolonica v Marjeti na Dravskem polju resnično lep, obdan je s telovadnico Podružnične osnovne šole Marjeta, igrišči in naravo. Bivanje otrok je na resnično visokem nivoju in je lahko za vzor preostalim slovenskim vrtcem.

Nekaj fotoutrinkov:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.