06:23, sob, 6. Jul

FOTO: 5. Halloween v Vuzenici





Včeraj so (tudi) v Vuzenici rajale čarovnice, čarovniki, okostnjaki ter odrasli in otroški predstavniki podobnih mističnih bitij. V maskah ali brez so se letos prvič zbrali v parku pri Huti. Naslednja novost – zdaj že tradicionalnega halloweena – je bila tudi, da so pripravili enodnevni, a prav tako pester program kot prejšnja leta.

halloween v vuzenici

Člani TIC-a Vuzenica so halloween pripravili peto leto zapored. Tudi tokrat so obiskovalcem ponudili kreativne delavnice za otroke in odrasle, za plesno popestritev so v goste povabili članice Plesno rekreacijskega kluba Harmonija, za kuhanje magičnega zvarka pa jih je prvič obiskal vegetarijanski vampir Robi.

Vegetarijanski vampir.
Vegetarijanski vampir.

Vegetarijanec sem, ker namesto krvi pijem pasiran paradižnik“, je pojasnil Robi. Skupaj z otroci so kuhali magični zvarek: “če ga spijete, vam bodo zrastli pravi, ostri, vampirski zobje! Buhahahaha,” jih je animiral.

Otroci so vegetarijanskemu vampirju Robiju pomagali skuhati zvarek.
Otroci so vegetarijanskemu vampirju Robiju pomagali skuhati zvarek.

Tudi na delavnicah je bilo pestro. Nastajale so (bolj ali manj) strašljive buče, različni velikosti in oblik, pri sosednji mizi celo kosmati pajki, pri tretji pa so pripravili poslikavo obraza.

halloween v vuzenici

halloween v vuzenici

Organizatorji so tudi letos poskrbeli za jesensko malico: pečeni kostanj in topel čaj.

halloween v vuzenici

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.