22:13, sre, 24. Apr

FOTO: 6-letna Lana odločena, da bo svet lepši, če ji bo uspelo podariti vse pliškote





6-letna Mariborčanka Lana se je odločila, da bo podarila svoje igračke.

Želi si podariti vse igrače

Že včeraj je naredila pravo akcijo in pred hišo na Prelogovi ulici v Mariboru razstavila svoje igrače. “Če se odpravljate na sprehod, se sprehodite po Prelogovi ulici in vzemite kakšno igračko. Naša 6-letnica bo zelo vesela,” je zapisala njena mamica Klavdija. Danes se zgodba nadaljuje. “Pliškoti” sicer ne gredo najbolje v “promet”, a Lana je odločena, da bo svet lepši, če ji bo uspelo podariti vse pliškote. So lepi, ohranjeni, čisti.

Na mizo je zalepila plakate, na katere je napisala: “Vzemi si, če si želiš!”, “Podarim, da razveselim”, “Stojnica z igračami.”

“Niti deževno vreme je ni odvrnilo od načrta”

“Lana je deklica, ki nas vedno znova preseneča. V soboto zjutraj se je odločila, da bo postavila stojnico za podarjanje svojih plišastih igrač in niti deževno vreme je ni odvrnilo od načrta. Čez dan je pripravljala napise, ko se je prikazalo sonce, pa je bila že pred hišo. Zelo sem ponosna na njo, ker ne odneha, čeprav ljudje večinoma gredo samo mimo in se ji nasmehnejo. Pravi, da bo vsak dan zunaj, tudi po šoli, če bo treba,” nam je dejala njena mamica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.