05:44, čet, 25. Apr

FOTO: Dravski dvor se je tresel kot še nikoli





Dravski dvor se je nocoj tresel, kot še nikoli. Na Open Air Rock Festivalu – Dan mladosti so za nepozabno zabavo poskrbeli zasedba Feel the Phill Collins – tribute show in The Trio (ZZ TOP, AC⁄DC cover band).

Ustanovitelj Collinsov, ki praznujejo 10. obletnico delovanja, Dejan Ritlop, je dejal, da je vesel, da so po toliko letih ponovno nastopili tam, kjer se je vsa zgodba začela – na rodnem Dravskem dvoru, kjer se je odvil njihov prvi koncert. “Začeli smo v garaži, danes stojimo na tem odru. To je velika čast,” se začetkov spominja Ritlop.

Dan mladosti

Pevec skupine Srđan Milovanović, ki se je skupini pridružil dve leti kasneje, ima pretekla leta v lepem spominu. “V vsem tem času smo nastopili v Stožicah, Zagrebu, imeli velik koncert v Mariboru. Mnogo večerov smo preigrali tudi na manjših odrih,” dodaja.

Dan mladosti

Ideja za dogodek je pred petimi leti nastala popolnoma spontano, ko so na tem mestu današnji organizatorji praznovali rojstni dan. “Letos je dogajanje prvič preraslo vse okvirje. Trudimo se. Vsako leto nas obišče več ljudi. Upamo, da bo to postalo stalnica,” pravi organizator Zmago Svenšek.

Na jutrišnjem drugem festivalskem dnevu, ko bodo nastopili tudi MI2 in Elvis Jackson, organizatorji pričakujejo več kot 600 ljudi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.