09:18, ned, 8. Sep

FOTO: Družina z dvema otrokoma v težki stiki prosi za pomoč





Društvo Aida že dlje časa pomaga posameznikom in družinam v stiski. Tokrat se je na njih obrnila družina iz Celja, ki je v težki situaciji.

“Gospa nam je povedala, da ima zdravstvene težave in s prihodki, ki so nizki s težavo shajajo čez mesec. Prosila je za otroka, ki obiskujete osnovno šolo, če ima kdo za podariti rabljen računalnik, hrano, higienske pripomočke ter oblačila in obutev za otroka,” zapišejo v društvu. Deček ima devet let in nosi številko oblačil 140, ter številko čevljev 34. 7-letna deklica pa nosi oblačila velikosti 128-134 in obutev številka 31.

“Ob pogledu na slike pohištva posebej kuhinjo, ki je v groznem stanju, smo bili pretreseni. Gospa prosi, če bi imel kdo za podariti kuhinjo ter kakšen kos pohištva, ki bi jim prišel prav. Kot vidite na slikah je pohištvo že res dotrajano, vendar finančnih sredstev za nakup tudi rabljenega pohištva enostavno ni,” dodajo v društvu.

Če je kdo iz Celja in okolice, ki bi imel kuhinjo ali kakšen drugi kos pohištva za podariti naj se nam javi.

Družini lahko pomagate z prispevkom na račun društva.
TRR SI56 0233 0026 3596 724
Društvo Aida
Koda CHAR
Namen CELJE

Uporabniki Telekoma, A1 in Telemacha lahko pošljete sms z besedo AIDA5 na 1919. “Stopimo skupaj in pomagajmo družini ter otročkoma, ki nas potrebujejo.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.