13:21, pon, 9. Sep

FOTO: Europark obeležil 24. rojstni dan z glasbo in otroškim programom





V mariborskem Europarku so prejšnji teden ob 24. obletnici obiskovalcem ponudili pester program, poln zabave, glasbenih nastopov in številnih presenečenj.

Med 2. in 7. septembrom so obiskovalci uživali v brezplačnih koncertih priljubljenih slovenskih glasbenikov, mladi in stari pa so se lahko preizkusili tudi v ustvarjanju z LEGO® kockami.

FOTO: Bojan Mihalič

Obiskovalci največje nakupovalne destinacije v severovzhodni Sloveniji so v četrtek popoldne uživali v energičnem nastopu Prifarskih muzikantov, ki so s svojo kombinacijo ljudske in popularne glasbe na noge dvignili vse generacije. Petkov koncert je minil v znamenju uspešnic Žana Serčiča in romantičnega vzdušja, Nastja Gabor pa je v soboto s čustvenimi interpretacijami sklenila rojstnodnevno praznovanje.

FOTO: Gašper Vrabel
FOTO: Gašper Vrabel

Brezplačni koncerti so pritegnili številne obiskovalce vseh starosti, ki so se posladkali z rojstnodnevnimi dobrotami in izkoristili številne ugodnosti. Za mlade in mlade po duši so v Europarku poskrbeli tudi z Razstavo velikih LEGO® figur, otroci pa so lahko tudi sami ustvarjali umetnine iz legic.

FOTO: Bojan Mihalič

Nove trgovine in pestro jesensko dogajanje

Center managerka Simona Mandl je ob 24. rojstnem dnevu povedala, da tudi za jesen pripravljajo zanimivo dogajanje, in napovedala prihod novih trgovin: »Konec oktobra k nam prihaja trgovina LELOSI z oblačili za prosti čas in šport. Svoja vrata pa bodo do decembra odprle še trgovina z obutvijo Kopitarna, blagovna znamka oblačil Jack & Jones, Trafika 3DVA in Optika Clarus.« Konec septembra bodo v Europarku znova gostili Evropsko noč raziskovalcev ter izvedli spletno predstavitev jesenskih modnih trendov. Oktober prinaša Dan požarne varnosti, Razstavo malih živali in nakupovalni dogodek. Za otroke pa bodo pripravili sobotne predstave v gledališču Veverice Mice.

Več informacij o dogajanju je na voljo na Europarki spletni strani in družbenih omrežjih.

FOTO: Gašper Vrabel
FOTO: Gašper Vrabel
FOTO: Gašper Vrabel

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.