19:28, čet, 28. Mar

FOTO: Europarkova sanjska poroka ganila do solz





Danes sta svoj usodni DA izrekla Tadeja Ornik in Boris Grubar, finalista izbora Europarkove sanjske poroke.Večno zvestobo sta si pred več 100 glavo publiko nakupovalnega središče Europark, in svojimi domačimi obljubila Tadeja Ornik in Boris Grubar. Par je s svojo ljubeznijo prepričal tako javnost kot žirijo, ki so jo sestavljali center managerka Simona Mandl, priljubljeni Dejan Zavec, psihoterapevtka Veronika Podgoršek ter koreografinja in stilistka Ana Žvorc.

europarkova sanjska poroka (2)

Tadeja in Boris polna čustev, čustev polni tudi žiranti in obiskovalci

Pred domačimi in pred obiskovalci sta zakonca Tadeja in Boris  Grubar izrekla usodni DA, še pred tem pa so za dobro vzdušje, poleg vedno nasmejane in romantične Nuše Derenda v spremljavi Saše Gačnika na klavirju, za vzdušje poskrbeli tudi Original Štajerci.  Nato pa se je začel veliko prečakovano dogajanje. Tadeja in Boris sta pred vsemi obiskovalci, prijatelji in domačini sproščeno stopila pred matičarko in pred vsemi dahnila usodni DA. »S poroko sva najino zvezo še dodatno poglobila. V obliki obljube drug drugemu sva še dodatno poglobila odnos, ne glede na pozitivne ali negativne stvari, ki jih prinaša prihodnost. Nadvse hvaležna sva tudi ekipi Europarka, da je razumela najine želje in omogočila, da je najin dan točno takšen, kot sva si ga vedno želela«, sta dejala novopečena zakonca.

Polni čustev so bili tudi organizatorji poroke in obiskovalci. Iz ust mnogih je bilo slišati, da je poroka kot so jo doživeli v Europarku bila polna srčnih občutkov. “Celo sama sem se spomnila svoje poroke, ki seveda ni bila takšna,” nam je zaupala ena izmed obiskovalk.

Medeni tedni

Po poroki bosta mladoporočenca odpotovala na čudovite Maldive, kar je bila tudi njuna dolgoletna želja. »Uslišana je bila ena izmed najinih želja in zato bova poskusila poročno potovanje čim bolje izkoristiti,” sta navihano dodala Tadeja in Boris.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.