22:34, čet, 25. Apr

FOTO: Idilična sanjska poroka v objemu sivke, prva sta bila znana Slovenca





Na Facebook strani Štajerska sivka smo zasledili, da se je včeraj na njihovem posestvu odvila prva poroka. Ta je vzbudila naše zanimanje, saj smo opazili, da je bil ženin nihče drug kot sanjski moški Gregor Čeglaj.

Resort Štajerska sivka / Foto Factory, Rok Breznik s.p.

Čeglaj je sicer le dan po koncu šova sporočil, da z dekletom, ki jo je izbral na zadnji ceremoniji vrtnic, ne bosta par.

Resort Štajerska sivka / Foto Factory, Rok Breznik s.p.

V beli obleki poleg njega je tokrat stala rjavolasa lepotica Patricija Finster, nekdanja miss Štajerke in druga spremljevalka miss Slovenije leta 2017.

Resort Štajerska sivka / Foto Factory, Rok Breznik s.p.

Preverili smo, kaj se je pravzaprav dogajalo in uspeli izvedeti, da sta Patricija in Gregor snemala reklamni video za resort Štajerska sivka.

Resort Štajerska sivka / Foto Factory, Rok Breznik s.p.

Gre za resort, ki se nahaja le streljaj iz centra Maribora, natančneje v Kamnici. Na 20.000 m2 velikem posestvu navdušujejo sivkinimi labirinti. Posajenih je na tisoče sivk. Poleg sivke boste na posestvu našli tudi nasad rožmarina, brina, sibirskih borovnic, v juniju pa se bo vaš pogled zagotovo ustavil na nasadu vrtnic damaščank.

V vlogi matičarja se je tokrat znašel Bor Greiner / Resort Štajerska sivka / Foto Factory, Rok Breznik s.p.

Omenjena lokacija bo zagotovo pravi hit med vsemi tistimi, ki si želijo svojo zakonsko zvezo skleniti na prostem. Ekipa resorta Štajerska sivka se, kot poudarijo, zaveda pomembnosti poročnega dne, zato so se odločili ustvariti idiličen prostor, kakršnega v Mariboru in na Štajerskem koncu ne najdete.

Rezervacije za prihodnje leto so že možne, več najdete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.