22:18, čet, 8. Avg

FOTO in VIDEO: Acun Ilicali o zvezdniški okrepitvah, NK Mariboru in o tem kaj prinaša september





Več mesecev po tem, ko se je resno začelo govorit o tem, da s svojimi milijoni naj vstopil v NK Maribor, se je slovenski javnosti zdaj tudi uradno, v klubskih prostorih, predstavil turški nogometni in medijski poslovnež Acun Ilicali.

Tokrat si je Acun Ilicali vzel nekaj več časa in v mestu ob Dravi stopil tudi pred predstavnike medijev. Kaj je razkril? Povedal je, da se bo njegova vloga v klubu izkristalizirala septembra. Da pa v klubu že nekaj mesecev aktivno sodelujejo s svojo ekipo.

Acun Ilicali je v pogovoru z Dejanom Vedlinom predstavil svojo življenjsko zgodbo, hkrati pa je vsem navijačem zagotovil, da je vlagatelj, ki želi klubu dobrobit. Med njegovimi cilji je predvsem, da bo NK Maribor čim bolj aktiven na evropski ravni.

Hkrati je povedal, da je iskal primeren klub vreden investicije tudi na Irskem, v Grčiji ter na Hrvaškem, a po pogovoru s predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom, se je odločil za Maribor. Čeferina je opisal kot izjemno inteligentnega, pozitivnega in poštenega človeka.

Ko je beseda nanesla na zavezniške okrepitve je dejal, da za to bo še čas. A zdaj je po njegovem ekipa dobra, vlada dobro vzdušje, ki ga ne želi porušiti. Stopati želi korak za korakom. Celotno novinarsko konferenco oz. predstavitev Acuna Ilicalija, pa si lahko ogledate spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.