14:51, tor, 23. Apr

FOTO in VIDEO: Dobrodelni kostanjev piknik in izdelovanje papirnatih ladjic





Društvo UP-ornik, Zavod 13 in Mikro+Polo se zavedajo stisk, ki jih doživljajo najranljivejši v naši družbi. Zato danes organizirajo dobrodelni kostanjev piknik, kjer bo vsaka prodana merica pomagala tistim v stiski narisati nasmeh na obraz.

Enim zaradi tega, ker bodo mrzle dni z njihovo pomočjo lahko preživeli na toplem, drugim pa, ker jim bo ustrezna psihološka podpora pomagala prebroditi težke trenutke v življenju. Dobrodelni kostanjev piknik, je danes, v soboto, 23. oktobra 2021, med 10. in 17. uro na parkirišču podjetja Mikro+Polo, Zagrebška 22, Maribor.

Izdelovanje papirnatih ladjic 

Polovica zbranega zneska bo namenjena Društvu UP-ornik za tiste, ki bi sicer celo zimo zmrzovali ob hladnih radiatorjih, polovica pa bo pomagala Zavodu 13 še naprej podpirati družine z otroki s posebnimi potrebami, ki pogosto ostanejo same s svojimi stiskami, z veliko vprašanji brez pravih odgovorov. Izkupičku bo dodana še vsota, ki jo bodo v obliki darilnih točk obiskovalci spletne trgovine podjetja Mikro+Polo namenili za nakup virtualnega pečenega kostanja.

Na dogodku Društvo Up-ornik se nadaljuje tudi dobrodelni projekt izdelovanja papirnatih ladjic v spomin žrtvam genocidov ter današnjim žrtvam človeške ignorance.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.