14:32, pet, 19. Apr

FOTO in VIDEO: Društvo upokojencev Sveti Urban Destrnik na občnem zboru izvedelo veselo novico





Na včerajšnjem občnem zboru Društva upokojencev Sveti Urban Destrnik se je zbralo več članov in članic, ki so poslušali poročila o dogajanju v društvu, se podružili, ob tem pa izvedeli veselo novico.

Občnemu zboru se je pridružil tudi destrniški župan Franc Pukšič, ki je imel za vse člane in članice veselo novico. Predsednik društva upokojencev Anton Sever in on sta namreč podpisala pogodbo. Gre pravzaprav za spremembo pogodbe oziroma aneks, s katerim društvo ne bo več plačevalo stroškov za elektriko in stroškov za vodo v prostorih, kjer deluje društvo. Te stroške namreč od prvega aprila prevzema Občina Destrnik. Župan nam je tik pred občnim zborom povedal, zakaj.

Predsednik DU Sveti Urban Destrnik Anton Sever je povedal, da se je tokrat na zbor prijavilo 210 članov in članic, včasih jih je bilo do 180 ali manj. Tako veliko številu pripisuje temu, ne temu, da se je ob predstavil kot novi predsednik društva, ampak temu, da so se toliko sprostili preventivni ukrepi, da se končno lahko tudi družijo in vidijo v živo v večjem številu. Vesel je, da so prišli, povedal pa je še, da imajo v društvu veliko aktivnosti in sekcij.

In glede na to, da imajo urejene prostore, bodo več aktivnosti opravljali tudi tam.

Sicer pa so se imeli na samem občnem zboru člani in članice lepo. Ponovno so se lahko družili, poklepetali in izvedeli drug od drugega, kako se imajo in kaj so delali v času, ko se niso videli. Imeli so tudi skupno kosilo. Predvsem pa skupen čas, ki so ga dobro izkoristili za druženje.

Fotogalerija z občnega zbora:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.