10:50, tor, 23. Apr

FOTO in VIDEO: Jan Plestenjak na Trilogiji v Sveti Trojici navdušil obiskovalke in obiskovalce koncerta





Na sinočnjem drugem večeru Trilogije je nastopil Jan Plestenjak s svojim bendom in številne obiskovalke koncerta pripravil do tega, da so pele, plesale in v vrsti stale za fotografiranje z njim. Po koncertu je sledil še šov z didžejem, ki je trajal še nekaj ur. Trojičani in Trojičanke so pokazali, da je Trilogija s svojo ponudbo doživetja tisto, kar so čakali.

Jan Plestenjak je prišel v Sveto Trojico veliko ur pred začetkom koncerta. Tako je naši ekipi povedal, da si je vzel čas za ogled in tudi nekajurni sprehod okrog Trojiškega jezera. Prav tam se je pogovarjal tudi z domačini in ribiči. Poudaril je, da vedno rad pred koncertom začuti kraj, kar mu pomaga tudi pri samem nastopu.

Dejal je še, da bo zapel svoje uspešnice, teh se je v njegovi 30-letni karieri nabralo veliko. Vsekakor pa stavi na romantiko, na ljubezen, piše pesmi, v katerih nagovarja žensko, a na njegove koncerte pridejo tudi moški. Poudaril je, da so to pravi, samozavestni moški.

Kar se tiče njegovih nastopov, še pravi, da je njegova naloga dati ljudem emocije, čustva, da se odpre in da srce.

Sam koncert je Jan Plestenjak odprl z eno od svojih uspešnic Meni dobro je, nato pa nadaljeval v istem slogu od začetka do konca. Publika je pela z njim od začetka do konca, kaj kmalu so se pod odrom pojavile tudi najpogumnejše obiskovalke koncerta ter tam plesale in pele.

Bučen aplavz znova in znova je dokazal, da je Jan prava izbira za drugi večer Trilogije, sploh, ko je publiki povedal, da je v kraju preživel več ur. Verjamemo, da bi se marsikatera obiskovalka koncerta prav rada sprehodila z njim okrog jezera, tako kot se je on. Je pa na koncertu bil z njim tudi Žan Serčič, tako da so tudi njegove oboževalke prišle na svoj račun.

Ko so se Jan in člani njegovega benda odpravili z odra, veliko obiskovalcev pa odhitelo v zaodrje prosit za fotografiranje z glasbeniki, predvsem Janom, pa je v roke vzel mikrofon še didžej, ki je nekaj ur vrtel glasbo in spravil vse na ples. Zabava z didžejem je trajala več ur. Publika pa je več kot očitno navdušena poplesavala ob postavljeni gostinski vasi, med mizami in stoli pa tudi na bolj odprtem pred didžejem. Ta je tudi večkrat napovedal nocojšnji koncert v Sveti Trojici, ko bo na tretjem in hkrati zadnjem večeru Trilogije nastopil Vlado Kreslin z Malimi bogovi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.