16:42, tor, 23. Apr

FOTO in VIDEO: Jan Plestenjak razvnel publiko v Rušah





Nocoj je na Letnem odru Ruše nastopil Jan Plestenjak. Ta nam je v pogovoru pred koncertom zaupal, da publiko čaka marsikatero presenečenje.

In res je bilo tako, Plestenjak na je prizorišču pod Goroj več stoglavo množico dvignil na noge, prepevali so njegove stare in nove uspešnice.

Izdal je novo pesem

Kako lahko se je ujeti v začaran krog, ki nam onemogoča, da bi življenje resnično zaživeli v celoti. Ko nas stare rane in sodbe drugih zaznamujejo do točke, ko začnemo dvomiti vase, v svoje sposobnosti in lastno veličino. Ravno o tem v svoji novi pesmi Zgoraj je nebo prepeva odlični Jan Plestenjak in nas opominja, da je življenje treba živeti tu in zdaj.

Na Letnem odru Ruše je enega svojih najbolj znanih komado, Soba 102, zapel v družbi Nike Zorjan, ki jo je povabilo na oder navdušilo in kar ni mogla verjeti, da je res zapela z Janom Plestenjakom. “Za nami je težko leto in vseeno, še vedno posije sonce, še vedno se zaljubimo, še vedno pokličemo prijatelja in preživimo večer ob dobrem kozarcu vina. Vse je tu in zdaj!” še dodaja Jan.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.