03:28, sre, 3. Jul

FOTO in VIDEO: Na dobrodelnem koncertu Lions kluba Maribor Zarja zbirali prostovoljne prispevke za počitnice otrok in starostnikov





Lions klub Maribor Zarja iz Maribora je pripravil velik dobrodelni koncert z več nastopajočimi v Večnamenski dvorani v Dupleku. Koncert se je odvil pod sloganom “Dejanja so upanja”.

Mirjana Krajnc, predsednica Lions kluba Maribor Zarja, je povedala, da je dobrodelni koncert namenjen pomoči starostnikom oziroma starejšim in otrokom. Prav s pomočjo izvedenega koncerta in z zbiranjem prostovoljnih prispevkov bi rada zbrali dovolj denarja, da bi lahko tako starejše kot otroke peljali na počitnice na morje. Torej tistim otrokom, ki še niso bili na morju oziroma jim starši tega ne morejo omogočiti, prav tako pa tudi starejše, ki prav tako zaradi svojega gmotnega stanja ne morejo sami na morje.

Jure Ivanušič

Nastopajočih na koncertu je bilo veliko, vsi so se odpovedali honorarju.

Na koncert je prišla tudi izjemna Elizabeta Čebokli, ustanoviteljica Lions kluba Maribor Zarja, ki je kljub svoji častitljivi starosti še vedno zelo dejavna. Povedala je, kako so ustanovile klub in razširile dejavnosti pomoči, pa tudi, da je še do nedavnega sama hodila po domovih za starejše in slepim prebirala knjige, prav tako pa poskrbela tudi za druženje.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Mirjana Krajnc, predsednica Lions kluba Maribor Zarja
Breda Pečovnik, guvernerka Zveze Lions klubov Slovenije

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.