23:37, sre, 24. Apr

FOTO in VIDEO: Na Ptuju predstavili DVD nastopov bobnarjev na ptujskem gradu, skupaj z dobrodelno akcijo za Mateja





Pred kratkim sta Mihael Toš in Marko Soršak Soki na zelenem vrtu terase hotela Mitra na Ptuju predstavila posnetke nastopa bobnarjev na Ptujskem gradu in epilog dobrodelne akcije za 20-letnega fanta Mateja.

Na ogled posnetkov nastopa okrog 50 bobnarjev – ki so skupaj s skupino The Roctors zabobnali nekaj pesmi, pred njimi pa je nastopila skupina Hudobni volk – sta prišla tudi Sanja Balaban in njen sin Matej, ki sta na ptujskem gradu dobila ob zaključku dobrodelne akcije kombi.

Matej in Sanja Balaban na predstavitvi DVD-ja Bobnarji na Ptuju

Matej je namreč invalidni 20-letni fant, ki ga njegova mama Sanja vozi tako na terapije kot tudi drugam. Sam je namreč gibalno oviran. Sanja Balaban se je tudi tokrat zahvalila za neizmerno dobrodelnost Marka Soršaka Sokija in vseh ostalih, ki so pomagali, da sta Matej in ona dobila nov kombi. Sploh zaradi tega, ker je bilo predčasna donacija zanju izredno presenečenje.

Kombi bi namreč morala dobiti jeseni, a so zaradi uspešne akcije uspeli nabaviti vozilo prej. V samem kombiju bodo naredili še nekaj predelav, da bo bolj primeren za prevoz Mateja.

Marko Soršak Soki in Mihael Toš sta ob tej priložnosti nastopila skupaj kot duet bobnarjev in pokazala sproščen nastop v prijetnem zelenem vrtu hotela Mitra.

Marko Soršak Soki in Mihael Toš na nastopu v hotelu Mitra

Mihael Toš je pripravil posnetke celotnega nastopa bobnarjev na Ptujskem gradu, te so si lahko obiskovalci na terasi tudi ogledali, prav tako pa tudi medijsko pokritost takratnega nastopa. Zahvalil se je vsem za pomoč pri izvedbi bobnanja.

Povedal je še, da bo skupina Hudobni volk, v kateri je sam bobnar, kmalu proslavila 30 let svojega obstoja. Prav ta skupina je na gradu odigrala nekaj svojih pesmi. Sam se sicer trudi, da bi Ptuj zaživel tudi preko rokerske glasbe in drugih dogodkov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.