06:50, sob, 20. Apr

FOTO in VIDEO: Ob občinskem prazniku občine Destrnik tudi slavnostna seja občinskih svetnikov ter poklon zaslužnim občanom





Včeraj so v prostorih Občine Destrnik župan te občine, občinska uprava in občinski svetniki opravili slavnostno sejo, nato pa so se odpravili še na pokopališče, kjer se tradicionalno poklonijo spominu na zaslužne občane.

Župan Franc Pukšič je po seji, na kateri je povzel glavne investicijske in druge projekte, dejal, da so se spomnili na to, kar je bilo dobro narejenega, hkrati pa tudi na to, kaj jih še čaka.

Podžupan Marjan Lovrec pa je izpostavil, da se je v zadnjih letih v občini veliko razvilo in da je to okolje kot Provansa in Toscana skupaj, torej so veliki potenciali za razvoj turizma.

Direktorica občinske uprave  Vlasta Tetičkovič Toplak pa se je prav na dan slavnostne seje vrnila iz Bruslja, kjer je bila na strokovnem srečanju.

Sicer pa se je delegacija občinskih svetnikov, občinske uprave skupaj z županom po seji odpravila tudi na pokopališče, kjer so položili venec in prižgali sveče zaslužnim občanom in drugim, ki so doprinesli k razvoju teh krajev.

Položitev venca na pokopališču Destrnik

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.