03:25, sre, 3. Jul

FOTO in VIDEO: Osnovnošolci iz Vuzenice nastopili pred starši in drugimi ter pokazali, da so pripravljeni na poletje





Na Osnovni šoli Vuzenica so pripravili množičen nastop učencev in učenk, ki so na zaključni prireditvi že razmišljali o koncu letošnjega šolskega leta in se z mislimi že sprehodili po načrtih za letošnje poletje. In prav tak je bil tudi napis na odru “Poletje, prihajamo!”, ki je napovedoval, da se bo poleti dogajalo in da se bodo sprostili ter nabrali moči za novo šolsko leto.

Učenci so na zaključni prireditvi nastopili pred starši, učiteljskim zborom, ravnateljico, županom in drugimi ter pokazali, kaj znajo. Nam pa so že pred nastopi povedali, kaj jim je všeč pri pouku. Nihče ni dejal, da so najboljši odmori, ampak so se odločili za druženje, učenje, prijateljstvo s sošolci in sošolkami. Nekateri so povedali, da imajo radi določene šolske predmete, tudi matematiko, ker pri njej računajo, ali pa likovno vzgojo, ker tam ustvarjajo, pa tudi spoznavanje okolja, ker imajo radi naravo, okolje. Komaj čakajo pa tudi na počitnice. Nekateri zaradi druženja s prijatelji, drugi zaradi načrtovanih izletov, obiskov in letovanja ob morju ali kje drugje.

Na odru pa so tokrat res pokazali veliko. To, da znajo voditi prireditev od začetka do konca. In posedeti v ležalniku. Pa seveda peti in plesati in še veliko več. Na oder so povabili tudi ravnateljico Mojco Hrastelj Brelih in župana Franja Goloba. Oba sta jih pohvalila za uspehe in jim zaželela veliko lepega med počitnicami. Župan se je zahvalil še zaposlenim na šoli, dejal, da so odlični, prav tako tudi učencem in učenkam, ki so veliko dosegli med šolskim letom pri pouku, športu in vsem drugim dejavnostim.

Malo več o tem, kakšne novosti pripravljajo za naslednje leto in ali si tudi učitelji in ravnateljica želijo počitnic, nam je zaupala kar sama ravnateljica:

Župan pa tudi ni ostal ravnodušen in je vsem zaželel lepe počitnice, spomnil na počitniško varstvo in občinski praznik, ki bo poleti prinesel veliko dogodkov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.