09:05, pet, 26. Jul

FOTO in VIDEO: Pokukali smo v ponovno odprt in prenovljen Hotel Habakuk





Hotel Habakuk – nekoč hotel s petimi zvezdicami je s prenovo znova eleganten, novo vodstvo pa mu zdaj želi povrniti tudi nekdanjo priljubljenost. Pokukali smo v notranjost in po tem, ko so nas popeljali po hotelu, ugotovili, da so v prenovo res vložili veliko truda in financ.

Po več kot dveh letih je Hotel Habakuk pod vznožjem Pohorja ponovno odprl vrata. Že zunanjost nakazuje na to, da so hotel uredili tako da se zlije z okolico, ogromno je lesa in naravnih barv. Izjemen je tudi nov wellness center, katerega sicer trenutno še vzpostavljajo do konca. Računajo, da bo v naslednjem mesecu dni tudi ta v polnem delovanju. Predvidevajo, da bo konec meseca novembra tudi odprt za goste.

Odličen šef kuhinje

Z odličnim šefom kuhinje – Boštjanom Rožancem, želijo tudi postati mesto kamor Mariborčani in turisti pridejo na kulinarično razvajanje. Hotel zaposluje večino zaposlenih iz preteklosti, da pri iskanju kadrov so se znašli pred izzivi.

Zunanji bazeni v prenovo naslednje leto

Sicer pa si vodstvo želi turistične ponudbe Mariborskega Pohorja skozi celo leto. Razgled iz restavracije hotela je še vedno izjemen, kot pred leti ko je hotel bil še v stari preobleki. Nove so tudi hotelske sobe. Že letos nameravajo v Hotelu Habakuk organizirati Silvestrovanje, obljubljajo da bo slavnostno s posebno kulinarično ponudbo in živo glasbo. Sicer so v fazi obnove še zunanji bazeni, predviden začetek prenove le-teh je spomladi prihodnje leto.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.