14:21, sob, 6. Jul

FOTO in VIDEO: Posnetek drzne kraje, pomagajte prepoznati storilca





V mariborski piceriji v centru mesta so včeraj med 12. in 13. uro družini, ki je bila tam na kosilu, ukradli večjo količino denarja.
“Na srečo je vse posneto v izredno ločljivi kvaliteti in se obraz storilca vidi povsem razločno. Ravno tako njegova tatvina. Prosimo vas, da to delite v čim večjem številu, da nam bo skupaj uspelo doseči, da se bo žepar javil sam in vrnil, kar je izmaknil,” so včeraj zapisali na družbenih omrežjih. Danes so posnetke, ki smo jih v uredništvo prejeli tudi mi, predali policiji.

Na posnetkih, ki smo jih pridobili, je razvidno, kako sta moška stopila v picerijo. Preden sta se usedla k sosednji mizi okradene družine, naj bi skrbno izbirala mesto. Med tem, ko je eden od njiju pazil, da ju družina ne zaloti, je drugi skrbno izmaknil denarnico. Po tem sta se vstala in zapustila picerijo. Moška naj bi govorila angleško.

Družina je storilca pozvala, da vrne denar, a ker tega do danes nista storila, so posnetke predali policiji. Na PU Maribor so nam dejali: “Obravnavamo tatvino gotovine v gostinskem lokalu v središču Maribora, o čemer smo bili obveščeni včeraj popoldne. Policisti PP Maribor I nadaljujejo s preiskavo dogodka.”

Posnetek si lahko ogledate na spodaj:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.