13:58, pet, 19. Apr

FOTO in VIDEO: Priljubljeni duhovnik Martin Golob nocoj v Selnici ob Dravi. To nam je povedal …





Priljubljeni duhovnik Martin Golob je danes v Vaškem domu Spodnji Slemen v Selnici ob Dravi, kjer je potekal pogovor z njim in avtorjem knjige Na spletni prižnici Lojzetom Grmanom.

Duhovnik, ki širi božjo besedo in svoje misli o bogu, veri tudi preko vlogov na spletu, je bil danes vidno zadovoljen v Vaškem domu Spodnji Slemen, kjer so ga pričakali številni krajani. Vprašanj sicer ni vedel vnaprej, a pričakoval je, da bo govora o njegovi duhovniški poti, o načinu življenja, ki ga živi, ter o knjigi, ki so jo zdaj izdali. Prepričan je bil, da bo zagotovo tekla beseda tudi o mašah, ki jih je imel med korono. Dejal je še, da se med pogovorom prepusti vsemu, o čemer teče beseda.

Knjigo Martin Golob, Na spletni prižnici, je napisal novinar Lojze Grčman, ki je prav tako danes bil v Selnici ob Dravi. Izpostavil je, da sta v knjigi prepletena duhovnost in dojemanje Goloba, prav tako pa tudi osebno življenje, opisana pa je tudi družina, iz katere duhovnik izhaja, vrednote, ki jih je osvojil in jih deli naprej. Sama knjiga, o kateri so na pogovoru z Martinom Golobom govorili, pa je razdeljena na šest delov; od vloganja in spletnih maš vse do sinteze, v kateri je zapisano tudi osnovno sporočilo, kako postati boljši človek.

Borut Holcman, Martin Golob in Lojze Grman med pogovorom
Borut Holcman je vodil pogovor z, Martinom Golobom

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.