21:23, sob, 7. Sep

FOTO in VIDEO: Rogoška noč in zabavno druženje skozi cel dan





Že tradicionalno so v Športnem parku Rogoza priredili Rogoško noč 2024. Dogajanje je bilo pestro skozi ves dan. Odvijali so se razni športni dogodki; turnir odbojke, košarke ter nogometa, pestro je bilo tudi dogajanje za najmlajše; napihljiva igrala, poslikave obraza, čarodej … seveda pa so tradicionalno kuhali tudi Rogoški lonec.

Nepogrešljiv del Rogoške noči pa je tudi tekmovanje v kuhanju Rogoškega lonca, ki je prava kulinarična poslastica tega dogodka. Ekipe, sestavljene predvsem iz domačinov, so se tudi letos zbrale, da bi pokazale svoje kuharske spretnosti. Vsako leto je v zraku nekaj skrivnosti glede sestavin, saj ekipe vztrajno varujejo recepte svojih jedi. Kljub temu pa so vsi z veseljem povedali, da je bistvo kuhanja Rogoškega lonca v dobrem vzdušju, druženju in uživanju v skupni pripravi hrane.

Kuhanje lonca ni le tekmovanje, temveč priložnost, da se ljudje zberejo, izmenjajo zgodbe in smeh ter okrepijo občutek skupnosti. Ko se je dan prevesil v večer, pa se je zabava preselila na glasbeni oder, kjer je za vrhunec prireditve poskrbel koncert priljubljene glasbene skupine Karneval band

Rogoška noč je tako znova dokazala, da gre za prireditev, ki jo obiskovalci ne želijo zamuditi, saj ponuja nekaj za vsak okus. Šport, kulinarika, zabava in druženje se vsako leto povežejo v enkraten dogodek, ki ohranja tradicijo, a hkrati ustvarja nove spomine. Organizatorji so tudi letos pokazali, da znajo ustvariti prijetno in veselo vzdušje, ki povezuje ljudi in praznuje skupnost.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.