02:29, sre, 26. Jun

FOTO in VIDEO: Skupina Kingston s plesalkama poskrbela za vročico sobotne noči na TrojicaFestu





Skupina Kingston je v Sveto Trojico na tretji večer TrojicaFesta pripeljala plesalki, ki sta vroč večer še bolj segreli, saj sta s svojim plesom in predvsem kostumi vzbudili izjemno veliko zanimanje. Kingstoni pa so znova pokazali, da so polni energije in da se jih upravičeno lahko šteje med najbolj prepoznavne bende v Sloveniji.

Poglejte si, kako izjemno so zapeli, zaplesali in animirali zbrano publiko na TrojicaFestu:

Tik pred odhodom na oder pa so si vzeli še nekaj minut za pogovor in zaupali, zakaj so prišli s plesalkama. Praznujejo namreč kar 30 let delovanja.

Sicer pa je bila sobota na TrojicaFestu res izjemna. Otroci so se lahko igrali na samostanskem vrtu tako dopoldan kot popoldan, saj so bila tam postavljena igrala v okviru Pomladi na jasi.

Ribiči iz Ribiške družine Pesnica Lenart so pri Trojiškem jezeru v brunarici poskrbeli za odlične jedi iz rib in jim dodali prilogo, ob tem pa prav tako praznovali. Branko Vukan, predsednik te ribiške družine je povedal, da so pripravili soma na dva načina in poskrbeli za res dobro kosilo.

Lovska družina Dobrava pa je praznovala 70. rojstni dan. Marjan Toš, predsednik Nadzornega odbora Lovske zveze Maribor in član Lovske družine Dobrava, je povedal, kaj se dogaja v LD Dobrava.

V Sveto Trojico je ob 15. uri prispela tudi slovenska bakla, ki te tedne potuje po slovenskih občinah in pred olimpijskimi igrami vzbuja pravi olimpijski duh.

Ne nazadnje pa so prostor pred glavnim odrom v poznih popoldanskih urah zavzeli plesalci in več ur neumorno plesali vse do koncerta. V Trojici so tako pokazali plesni show salsa in bachata.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.