02:20, pet, 16. Avg

FOTO in VIDEO: Skupina Mambo Kings naredila pravo zabavo v Vuzenici





Zdaj je že postalo tradicionalno, da skupina Mambo Kings 14. avgusta pride na Vuzeniške dneve v Vuzenico, kjer se odvijajo Vuzeniški dnevi. Sinoči je bilo odlično, člani benda so pokazali, da znajo narediti dobro vzdušje ter zapeti in zaigrati tako, da publika pleše in poje z njimi.

 

Rus in Anže iz skupine Mambo Kings sta pred samim nastopom povedala nekaj zanimivosti. Rus, prekaljeni pevec, se je spomnil prejšnjih nastopov v Vuzenici, sploh tistega, ki je bil še bolj na prostem, brez šotora, v izjemni situaciji. A vsekakor potrdil, da vedno radi pridejo v Vuzenico in naredijo zabavo.

Skupina Mambo Kings je pravzaprav nekoliko pomlajena. Rus je povedal, da so z mladimi, ki sestavljajo razširjeno sestavo skupine, poskrbeli, da se lahko starejši člani kdaj tudi malo spočijejo. A kakorkoli že, tako mladi kot starejši znajo narediti zabavo. In tudi Anže je to potrdil.

Ne samo zabava, prava evforija se naredi, je dejal. In ali imajo pravi vrstni red pesmi, ki jih zapojejo? Oba pravita, da ne. Ampak da se prepustijo vzdušju. Imajo pa – recept za zabavo.

In recept za zabavo se je izkazal za dobrega, saj so takoj, ko so začeli igrati in peti na odru, pod oder prišli prvi plesalci. In mladi, ki so hoteli od blizu slišati in videti skupino. Kasneje pa so se jim pridružili še drugi. Nedvomno je koncert skupine Mambo Kings ponovno uspel.

Zadovoljen je bil tudi podžupan Milenko Skenderija, ki je povedal, zakaj povabijo skupino, da nastopi prav 14. avgusta.

Povzel je še, kako je bilo na prejšnjih nastopih pod šotorom in kaj še sledi v naslednjih dneh do konca letošnjih Vuzeniških dni.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.