10:38, sre, 24. Apr

FOTO in VIDEO: Štajerske vijolice zmagale v City Games izzivih na Mariborskem otoku





Sinoči smo skupaj z vami, ki ste se zbrali na tribunah, na Mariborskem otoku v živo spremljali spektakularno tekmo City Games, nekoč znano pod imenom Igre brez meja ali tudi Jadranske igre. Štajerske vijolice so z lahkoto opravile s konkurenco, s čimer so si zagotovili uvrstitev v finale, ki bo ta petek, 17. avgusta v Kranju.

Kako pestro je bilo sinočnje dogajanje preverite v videu:
https://www.facebook.com/televizijabktv/videos/263779077775182/

Športno-zabavni vodni spektakel City Games je drugo leto zapored gostoval na Mariborskem otoku. Letos je tekmovanje poželo še nekoliko več pozornosti, saj so ga na Mestni občini Maribor uvrstili v nabor atrakcij mesta v letu, ko ta nosi naziv Evropsko mesto športa 2018. Lepo vreme in odlično vzdušje je k udeležbi na tekmovanju prepričalo člane 5 ekip ter veliko gledalcev.

Štajerske vijolice prepričljivo do zlata
Uvrstitev v slovenski finale City Games tekmovanja so si z zbranimi 48 točkami zagotovili člani ekipe “Štajerske vijolice”. Maksimalno število točk so osvojili v igrah “Vino”, “Leteči vaterpolo”, “Reševanje turistke” in “Veslo”. Odličen rezultat je zagotovo posledica tekmovalne City Games izkušnje, kajti člani “Vijolic” že več let sodelujejo na igrah, kjer žanjejo uspehe. Napeta borba pa se je odvijala tudi za preboj na drugo mesto, ki so si ga naposled izborili člani “Palačink” iz Maribora. Bron so osvojili “Kranjski orli”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.