15:23, čet, 4. Jul

FOTO in VIDEO: Tako je na prizorišču tragičnega zločina v Beogradu





O strelskem napadu na osnovni šoli v središču Beograda, v katerem je v sredo 13-letni učenec ubil osem učencev in varnostnika, ranil pa šest otrok in učiteljico, sta dva ranjena učenca še vedno v kritičnem stanju, ostali pa so stabilni. Več tisoč Beograjčanov se je v sredo zvečer na spontanem shodu poklonilo žrtvam napada.

Na prizorišču krvavega zločina je danes tudi naša ekipa.

VIR: Lokalec.si

Vršilec dolžnosti direktorja otroške klinike v Tiršovi Siniša Dučić je danes zjutraj sporočil, da je deklica, ki so jo zaradi hude poškodbe glave v sredo operirali, v kritičnem stanju in na intenzivni negi. Poudaril je, da zdravniki delajo vse, da bi jo ohranili pri življenju, vendar je v smrtni nevarnosti.

VIR: Lokalec.si

Več tisoč Beograjčanov se je v sredo zvečer zbralo na Cvetnem trgu in se poklonilo žrtvam strelskega napada. Nato so spontano odšli pred ministrstvo za izobraževanje, kjer so stali v tišini, nekateri pa so pozivali k odstopu ministra za izobraževanje Branka Ružića.

Prižigajo sveče, nosijo cvetje in igrače

Množica je pred šolo, kjer je sedmošolec z očetovo pištolo ubil osem otrok in varnostnika, tiho položila cvetje, igrače in prižgala sveče.

V državi so od petka razglasili tridnevno žalovanje, v beograjskih šolah pa so danes pouk začeli z minuto molka, poroča beograjska tiskovna agencija Beta.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.