10:24, čet, 18. Apr

FOTO in VIDEO: Učenci OŠ Destrnik-Trnovska vas odštevajo dneve do konca tega neobičajnega šolskega leta





Učenci OŠ Destrnik-Trnovska vas odštevajo dneve do konca tega neobičajnega šolskega leta. Pravijo, da je bilo res nenavadno, neobičajno, prav vse pa podrejeno ukrepom za omejevanje novega koronavirusa. A kljub temu so uspeli tudi uživati. Tako je bilo tudi včeraj, ko so imeli športni dan, ki so ga preživeli na velikem športnem igrišču, nekatere skupine pa so se odpravile tudi po Destrniku, kjer so po poti iskali skriti zaklad in preverili, kakšna je novo rekreacijska pot.

Športni dan na OŠ Destrnik Trnovska vas pred zaključkom šolskega leta

David, Zala in Kristjan iz Osnovne šole Destrnik-Trnovska vas so nam zaupali, kakšno šolsko leto je pravzaprav za njimi.

Učence in ravnatelja pa smo ujeli pravzaprav na dan, ko so na Destrniku svečano odprli novo urejeno rekreacijsko pot, tako da so se tudi učenci posvetili občinskemu prazniku in raziskovali Destrnik, novo rekreacijsko pot in rekreirali na športnem igrišču. Ravnatelj Drago Skurjeni je povedal, da je ob koncu šolskega leta, zaznamovanega z epidemijo in ukrepi, zadovoljen.

Nove pridobitve, tako rekreacijsko pot kot igrala, ki so več od igral, pa bodo še kako prav prišle v novem šolskem letu, za katerega upajo, da bo spet normalno.

Utrinki z zadnjega športnega dne v tem šolskem letu:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.