04:18, čet, 25. Apr

FOTO in VIDEO: V Slivnici in Hočah poudarili pomen olimpijskih iger





V Občini Hoče-Slivnica so pred dnevi sprejeli slovensko olimpijsko baklo. Mali, mladi in nekoliko manj mladi športniki pa so ob tem razmišljali, kako velik uspeh je priti na olimpijske igre.

Tek z baklo po kolesarski poti

Mario Rudl iz domačega Judo kluba Apolon Maribor-Hoče meni, da se tudi na sprejemu olimpijske bakle otroci in mladi lahko naučijo, da je sodelovanje na olimpijskih igrah velika čast in velik uspeh.

Kaj so olimpijske igre in da je velik uspeh, da se športnik udeleži teh iger, pa že ve mlada judoistka Neža Mesiček, ki podpira predvsem športnike iz svoje panoge, judoiste, ki bodo letos na olimpijskih igrah.

Prav tako Jani Černe iz istega kluba.

Prve kilometre na motokrosu pa nabira tudi Areseli Kragelj, ki ve, da se je treba za uspehe potruditi. Ne samo, da bi nekoč prišla na olimpijske igre, ampak tudi sicer. Sama že trenira, tekmuje pa še ne. Veliko pa ji pomeni, da je bila na sprejemu olimpijske bakle.

Njen oče je izkušeni motokrosist Sašo Kragelj, ki ima zdaj že nekaj časa tudi motokros akademijo in ki se dobro zaveda, kaj so olimpijske igre. In vsem slovenskim športnikom, ki se jih bodo letos udeležili, želi veliko uspeha.

Fotogalerija:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.