11:13, pet, 6. Sep

FOTO in VIDEO: V Športnem centru Barada sprejeli uspešne tekmovalce, ki so se vrnili iz svetovnega prvenstva v kickboxingu





Včeraj ob 18. uri je bil v Športnem centru Barada organiziran sprejem za tekmovalce, ki so se udeležili kadetskega in mladinskega svetovnega prvenstva v kickboxingu.

Julija Voršič je na svetovnem prvenstvu postala svetovna podprvakinja v kickboxingu. Prav vseh šest tekmovalcev pa je pokazalo odlične borbe in dobro formo, kar je gotovo odlična podlaga za naprej, za razvoj njihovih karier.

Žigi Žinkoviču in Bianu Drozgu je namreč malo zmanjkalo da bi se uvrstila v naslednji krog. Oba sta oddelala izjemne nastope, ampak zaradi res polne kategorije sta ostala brez medalje.

Žal je malo zmanjkalo tudi Nini Korošec, a vendar so v Športnem centru Barada zelo ponosni na njo, da je bila borbena do konca. Kiara Bajić pa je sicer z vrhunskim nastopom, žal obe borbi za las izgubila. Na tekmovanje je svoje znanje pokazala tudi Žana Šumer.

Na slovenske reprezentante so ponosni tudi v Kickboxing zvezi Slovenije: “Reprezentante je na svetovnem prvenstvu spremljalo vodstvo reprezentance; predsednik Vladimir Sitar ter selektor Bojan Korošec. Na prvenstvu je bil prisoten tudi naš predstavnik WAKO boarda Tomaž Barada.”

Pri zvezi so še zapisali: “Za odlično trenersko delo so poskrbeli reprezentančni trenerji; Sanel Ljutić, Uroš Bernard, Peter Landeker, Tilen Zajc, Tina Baloh ter klubski trenerji Simon Jan, Tyra Barada, Žiga Zagoranski in Borut Sobota.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.