18:18, pet, 19. Apr

FOTO in VIDEO: V Staršah se odvija 35. memorialni nogometni turnir Mirko Dobnik





Na nogometnem igrišču Športnega društva Starše pravkar potekajo tekme treh nogometnih ekip, ki sodelujejo na 35. memorialnem turnirju Mirko Dobnik. Skupaj je prijavljenih šest ekip. Katera bo najboljša, pa se bo izkazalo v soboto, ko bodo ekipe odigrale polfinalno in finalno tekmo.

35. memorial Mirko Dobnik v Staršah: tekma med ŠD Skorba in NK Miklavž

Danes sta na nogometnem igrišču poleg domače ekipe iz Starš tudi ekipi iz Skorbe in Miklavža. Trener miklavške ekipe Boris Pisnik nam je povedal, da imajo popolnoma pomlajeno ekipo in da je za njegove fante to zdaj prva preskušnja. Hkrati pa čestita ŠD Starše, da so organizirali memorial po dolgem obdobju brez nogometa, ker so vladale epidemiološke razmere.

Predsednik Športnega društva Skorba Aleksander Stojanovič je prav tako zadovoljen, da ekipa sodeluje na memorialu.

Nezamenljiv na turnirju pa je dolgoletni sodnik Dušan Turk, ki se je tudi tokrat izkazal kot izkušen sodnik, ki vsako leto znova z veseljem pride soditi na memorial in uživa tudi veliko spoštovanje.

Za organizacijo nogometnega memorialnega turnirja Mirko Dobnik pa je zaslužno Športno društvo Starše s predsednikom Srečkom Gorinškom na čelu. Povedal nam je, da ponovno sodeluje šest ekip, ki so se z veseljem odzvale povabilu. Poskrbeli so za preventivne ukrepe, ločene garderobe in tudi za to, da se lahko ob vseh ukrepih zoper covid-19 uživa v nogometu.

Včerajšnji popoldan je bil prav tako borben in nogometen, saj so na nastopile ekipe iz Dobrovc, Gerečje vasi in Marjete. Rezultati tekem:
⚽️ Dobrovce : Gerečja vas (1 : 1),
⚽️ Dobrovce : Marjeta (1 : 0) in
⚽️ Marjeta : Gerečja vas (0 : 4).
Ekipa Gerečje vasi se je uvrstila v boj za 1. mesto na turnirju.

Katere vse ekipe pa se bodo borile v soboto, bo znano danes zvečer.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.