13:02, tor, 23. Apr

FOTO in VIDEO: V Sveti Trojici otvorili prenovljeno igrišče





V Sveti Trojici so danes otvorili prenovljeno igrišče, ki je bilo dotrajano in ni več zagotavljalo primernega okolja in pogojev za izvajanje programov zdravega načina, na področju rekreacije in organizacije športnih prireditev.

 

Prenovili so tako igralne površine s preplastitvijo, popravili so stopnice, ki vodijo do slačilnic, očistila in uredila pa se je tudi okolica. Investitor projekta je občina, a je župan, David Klobasa poudaril, da je bilo v projektu prisotno prosto delo iz strani članov Kluba malega nogometa.

Župan pa je še poleg igrišča omenil še dve novi pridobitvi. Prvi projekt so nove “hotspot” točke po občini, ki nudijo brezplačen internet, teh je v občini deset na sedmih lokacijah. S internetnim dostopom so tako opremljeni vsi gasilski domovi v občini, igrišče, Kulturni dom, Samostanska klet in drugih pomembnih lokacijah v občini.

Zadnji projekt pod imenom Gibanje brez ovir. Projekt se je že začel pred dvema letoma in se sedaj zaključil pri ureditvi dostopa pri Kulturnemu domu. Župan je poudaril, da je to prva faza v sanaciji Kulturnega doma Sveta Trojica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.