14:18, pet, 29. Mar

FOTO in VIDEO: V Sveto Trojico prišle državne nogometne prvakinje iz ŽNK Nona Pomurje





V Sveti Trojici so danes sprejeli dekleta, ki trenirajo nogomet pri ŽNK Nona Pomurje. Glede na to, da je v njihovih vrstah tudi domačinka, je bilo še bolj veselo.

Trojiški župan David Klobasa, poslovni direktor Smiljan Fekonja z igralkama ŽNK Nona Pomurje

Gre za klub, ki je zelo uspešen. Smiljan Fekonja, poslovni direktor kluba, je dekleta pohvalil, saj so večkratne državne prvakinje, prav tako tudi pokalne prvakinje. Sam pomaga klubu tudi zaradi tega, ker vidi, da ima velik potencial. Kot domačin Svete Trojice pa je športnice povabil tako na trening v Sveto Trojico kot tudi na ogled in družabni del obiska. Dekleta se zdaj sicer pripravljajo na turnir Lige prvakinj.

Dekleta je sprejel tudi trojiški župan David Klobasa.

Trojičanka Kim Juršnik članica uspešne ekipe

V ekipi ŽNK Nona Pomurje je tudi Trojičanka Kim Juršnik, ki ej dejala, da je velika čast, da so ekipo sprejeli v njenem kraju, prav tako pa je tudi vesela, da so dekleta videla Sveto Trojico. Poudarila je še, da so kot ekipa pripravljene na težke turnirske tekme, pravi, da je ekipa zdaj na vrhuncu.

Srce pustijo na igrišču na vsaki tekmi

Kaja Korošec je povedala, da so zdaj najbolj ponosne na lansko uvrstitev v Ligi prvakinj, sicer pa tudi letos ciljajo visoko in kot pravi Kaja: srce pustijo na igrišču na vsaki tekmi.

Med njimi tudi najboljša športnica leta v Ljutomeru

Med odličnimi igralkami kluba je zagotovo tudi Sara Makovec, ki je bila pred kratkim izbrana za športnico leta v Ljutomeru. Ta naslov ji veliko pomeni, ne nazadnje tudi zaradi tega, ker je to potrdilo garanja, odrekanja. Meni tudi, da je vse manj ljudi, ki bi na žensko v nogometu gledali postrani. Dekleta dobijo namreč vse več priznanj in pohval za svoje delo.

Cilj: Biti vedno boljše!

V ekipi je tudi uspešna Špela Kolbl, ki pravi, da so med epidemijo lahko okrepile svojo moč in se povezale, saj so lahko trenirale skupaj v Prekmurju, sicer so namreč zaradi študija razkropljene. Poudarila je, da je njihov glavni cilj biti vedno boljše.

Dekleta so tako danes spoznale del Svete Trojice, a tudi pri tem so bile dopoldan pošteno delavne, da so lahko v popoldanskih urah si malo zasluženo spočile.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.