04:18, ned, 8. Sep

FOTO in VIDEO: V Vuzenici podelili občinska priznanja, plakete in nagrado občine





V KUC Vuzenica so na slavnostni seji podelili priznanja, občinske plakete in nagrado občine. To je dobila Vaška godba Vuzenica, ki letos slavi 100 let delovanja.

Za dolgoletno izjemno delo na področju kulture, za pomembne zasluge in dosežke v godbeništvu in doprinosu k ugledu občine Vuzenica je nagrado občine dobila Vaška godba Vuzenica, ki letos slavi 100 let delovanja. V imenu celotne godbe je nagrado prevzela njena predsednica Nadja Kukovič.

Podelili so tri plakete občine

Dobitnice plakete občine Vuzenica v letu 2024

Plaketo občine je dobila Antonija Lorenci za pomembno delo na področju gospodarstva, za pomembne zasluge in dosežke v gostinski dejavnosti ter doprinos k ugledu občine Vuzenica.

Plaketo občine je dobila tudi Dorica Jehart za pomembno delo na področju zdravstvene, socialne in humanitarne dejavnosti ter doprinos k ugledu občine Vuzenica.

Plaketo občine je dobila tudi Osnovna šola Vuzenica za pomembno delo na področju vzgoje in izobraževanja, za pomembne zasluge in dosežke pri razvoju, ugledu in uveljavljanju občine Vuzenica. Mojca Hrastelj Brelih, ravnateljica osnovne šole, je prevzela plaketo.

Pisna priznanja je dobilo šest dobitnikov

O dobitnikih priznanj, plaket in  nagrade je spregovoril vuzeniški župan Franjo Golob.

Ivan Rupnik za dolgoletno uspešno delo, pomemben prispevek na področju brigadirstva in družbenega življenja v občini Vuzenica. Branko Nabernik za pomembno delo, zasluge, dosežke pri razvoju, ugledu in uveljavljanju občine Vuzenica na področju kulturne dediščine.

Dobitniki pisnih priznanj v letu 2024

Maks Viher za pomembno delo, zasluge in dosežke pri razvoju, ugledu in uveljavljanju občine Vuzenica na področju kulturne dediščine. Milan Andric za pomembno delo in prispevek pri ugledu ter zastopanju občine Vuzenica. Srečko Ažnik pa za dolgoletno delo in uspehe na področju športa. Sadjarsko društvo Bobovec za 25 let uspešnega delovanja in pomemben prispevek na področju kmetijstva, kulture in družabnega življenja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.