20:59, čet, 25. Apr

FOTO in VIDEO: V Vuzenici pripravili odlično noč čarovnic za otroke in družine





Pravo zabavo za noč čarovnic, halloween so pripravili v Vuzenici pri Huti, kjer se je včeraj kar gnetlo staršev z otroki. Predvsem otroci so bili tisti, ki so se zabavali na več postajah z igrami, ki so bile tematsko povezane z nočjo čarovnic.

Več otrok in najstnikov je bilo tudi v kostumih, kot velja za noč čarovnic. Za zabavo pa so imeli kar veliko priložnosti. Tako so lahko preverjali, kaj je skrito v skrivnostnih škatlah, v katere so lahko dali le roko, pogledati pa niso smeli.

Vuzeniška 10. Halloween zabava: ugotavljanje, kaj je v škatli

Prijazna čarovnica je tudi nam dala to “težko nalogo” ugotoviti, kaj se skriva v eni od škatel.

Otroci so se igrali tudi razne igre, minigolf, preskakovali ovire, lezli skozi cevi. Dobili so tudi slastne palačinke z rdečo marmelado in “svežo kri”, ki pa seveda ni bila prava kri, ampak sok. Tokrat pa so imeli še eno zanimivost, v kolesarnici za huto so namreč pripravili še Hišo strahov, ki si jo je marsikdo ogledal. Strahu ni bilo pretirano veliko, predvsem sproščena zabava.

Senta Lorenci Kričej, direktorica Turistično informacijskega centra Vuzenica je ob tem povedala, da so pripravili že deseto leto zapored zabavo za otroke, obarvano tematsko, ob prehodu iz luči v temo, kot se pač zdaj dogaja tudi v naravi, kjer bo jesen kmalu zamenjala zima, dnevi se vse bolj krajšajo, noči pa daljšajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.