12:47, pet, 28. Jun

FOTO in VIDEO: Vaške igre in odlična sačijada z domačimi, divjačinskimi in zelo eksotičnimi vrstami mesa





Športno društvo Spodnja in Zgornja Gorica je pripravilo v Spodnji Gorici v občini Rače-Fram Vaške igre in Sačijado v spomin na Mirka Robarja.

Pri pripravi jedi izpod peke so se tekmovalne jedi izjemno potrudile. Kuharski mojstri so pokazali svoje spretnosti skupaj z ekipami. Organizator je poskrbel za žerjavico in vodo, vse ostalo so morale ekipe prinesti zraven.

Na sačijadi v Spodnji Gorici v občini Rače – Fram so se ekipe res potrudile, saj so pekle izpod peke brancina, hobotnico, škampe, kenguruja, jelenov vrat in drugo divjačino, svinjino, teletino in še mnogo drugega.

Vaške igre so bile pravi izziv poštene igre, hkrati pa smeha in druženja. Sestavljene so bile tako iz članic in članov, saj je veljajo, da morajo biti mešane. Bile pa so tudi različnih generacij. Poleg stalnih iger so imeli tudi igro presenečenja, skrivnostno igro, ki je nikoli ne razkrijejo prej.

To pa pravzaprav ni bilo vse, saj so bila v bližini postavljena tudi napihljiva igrala. Tako so lahko najmlajši ali pa tudi drugi lahko uživali tudi v skakanju in dričanju po njih. Zvečer pa so imeli še glasbeno zabavo z didžejem.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.