15:18, pet, 29. Mar

FOTO in VIDEO: Vražja zabava v mestu do zadnjega kotička napolnila mariborski trg





Več kot 5.000 obiskovalcev je na Vražji zabavi v mestu, ki je to soboto, 11. junija 2022, potekala na osrednjem mariborskem Trgu Leona Štuklja, uživalo ob kar dveh nastopih akrobatske skupine Dunking Devils.

Za zdrave nasmehe obiskovalcev so organizatorji poskrbeli še s številnimi izobraževalnimi in zabavnimi kotički, kjer so se lahko med drugim naučili učinkovito ščetkati zobe in s pomočjo družabne igre Brush Hour izvedeli več o tem, zakaj so samo čisti zobje lahko zdravi.

Poslanstvo blagovne znamke Curaprox ni le ponuditi sistema visokokakovostnih pripomočkov za ustno higieno, ki nastajajo v sodelovanju s strokovnjaki za ustno zdravje, pač pa aktivno osveščanje o pomenu ustnega zdravja. »Običajno nasmehe na obraze ljudi vseh starosti rišemo z izobraževanji in delavnicami, kjer učimo, kako varno in učinkovito skrbeti za čiste zobe in zdrave dlesni. Z Vražjo zabavo smo nasmehe želeli podariti na drugačen način. Zato smo v štajersko prestolnico pripeljali svetovno znano akrobatsko skupino, ki je tokrat v Mariboru nastopila prvič. Seveda smo ostali zvesti tudi naši tradiciji in poslanstvu ter na naš klasičen način poudarjali povezavo med zdravimi usti in zdravim telesom,« je povedala Karolina Marolt, vodja marketinga Curaprox Slovenija.

V izobraževalnem in zabavnem kotičku so se tako otroci kot odrasli lahko naučili učinkovite tehnike ščetkanja in izvedeli, kakšne so lastnosti varnih in učinkovitih pripomočkov za ustno higieno. Starši so se o razvoju zob, dlesni in ustne votline svojih otrok lahko posvetovali s strokovnjaki za ustno zdravje in logopedinjo. Otroci so uživali ob poslušanju Zgodbic za zdrav nasmeh in svoje znanje o zobeh in ustni higieni preverili v družabni igri Brush Hour.

Vsi skupaj pa so svojo srečo lahko preizkusili na kolesu sreče, ki je tistim s srečno roko prineslo privlačne nagrade. Sicer pa je Vražja zabava ob dveh nastopih svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils postregla še z vragolijami mariborske cheerleading skupine Borci. Mariborski Vodovod in novozelandski sladoled iz svežega sadja Koru sta poskrbela za osvežitev, obiskovalci pa so lahko preverili tudi, kaj so zanje pripravili Brainobrain, Narodni dom Maribor, Bodifit in papirnica Office&More.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.