15:46, čet, 9. Maj

FOTO: Izpred osnovne šole ukradli avtobus in ga v okolici Maribora zažgali





Bralec nas je obvestil, da je v jutranjih urah prišlo do požara avtobusa. Ta je popolnoma uničen.

Do dogodka je prišlo v občini Hoče-Slivnica, natančneje v Rogozi. Avtobus naj bi bil po informacijah bralca odtujen izpred osnovne šole Hoče.

Obrnili smo se na skupino Arriva, kjer so nam dogodek potrdili: “Neznani storilec je ponoči s parkirišča v Hočah odtujil avtobus. Vozilo so malo po 6. uri našli zažgano v bližini vodnega zajetja v Hočah. Avtobus je v celoti zgorel. Kriminalisti vseh okoliščin kraje in požiga še niso odkrili in nadaljujejo s preiskavo.”

foto: Bralec lokalec.si

Škoda okoli 150.000 evrov

Na PU Maribor so nam dejali: “Mariborski Operativno komunikacijski center je bil danes, nekaj minut po 6. uri, obveščen, da je prišlo na območju občine Hoče-Slivnica do požara avtobusa, ki je v celoti pogorel. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan. Policisti in kriminalisti v tej zvezi še zbirajo obvestila in dokaze, zato sam vzrok požara še ni znan. Po prvih zbranih obvestilih je nastala gmotna škoda, v višini okoli 150.000,00 evrov.”

Posredovali so gasilci GB Maribor in PGD Bohova. Na kraju je bila tudi policija, ki preiskuje dogajanje. Avtobus je popolnoma uničen.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.