0:49, petek, 27.09.2024
Maribor

FOTO: Izpred osnovne šole ukradli avtobus in ga v okolici Maribora zažgali

||
foto: Bralec lokalec.si

Bralec nas je obvestil, da je v jutranjih urah prišlo do požara avtobusa. Ta je popolnoma uničen.

Do dogodka je prišlo v občini Hoče-Slivnica, natančneje v Rogozi. Avtobus naj bi bil po informacijah bralca odtujen izpred osnovne šole Hoče.

Obrnili smo se na skupino Arriva, kjer so nam dogodek potrdili: “Neznani storilec je ponoči s parkirišča v Hočah odtujil avtobus. Vozilo so malo po 6. uri našli zažgano v bližini vodnega zajetja v Hočah. Avtobus je v celoti zgorel. Kriminalisti vseh okoliščin kraje in požiga še niso odkrili in nadaljujejo s preiskavo.”

foto: Bralec lokalec.si

Škoda okoli 150.000 evrov

Na PU Maribor so nam dejali: “Mariborski Operativno komunikacijski center je bil danes, nekaj minut po 6. uri, obveščen, da je prišlo na območju občine Hoče-Slivnica do požara avtobusa, ki je v celoti pogorel. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan. Policisti in kriminalisti v tej zvezi še zbirajo obvestila in dokaze, zato sam vzrok požara še ni znan. Po prvih zbranih obvestilih je nastala gmotna škoda, v višini okoli 150.000,00 evrov.”

Posredovali so gasilci GB Maribor in PGD Bohova. Na kraju je bila tudi policija, ki preiskuje dogajanje. Avtobus je popolnoma uničen.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...