14:21, sre, 3. Jul

FOTO: Kraljestvo jagod v Mariboru se je odprlo, že prvi dan privabili več 100 ljudi





V Mariboru lahko od danes ponovno na plantaži Kraljestva jagod nabirate jagode, tudi letos so jih zasadili na Pobrežju.

Na Pobrežju se je tako danes odprla priljubljena destinacija za ljubitelje jagod. Plantaža “Kraljestva jagod” pozdravlja obiskovalce s čudovitim občutkom obilja in svežine, kjer lahko sami izbirajo ter nabirajo sočne jagode, ki so jih vzgojili s strastjo in skrbjo. Cena kilograma jagod znaša le 5 evrov, nam pojasni Primož Šmirmaul. Odprti so vsak dan od 9. do 18. ure

Kljub slabemu vremenu že prvi dan veliko obiskovalcev

Prvi dan odprtja je plantažo obiskalo med 200 in 300 ljudmi, kar je jasen pokazatelj navdušenja in zanimanja lokalnega prebivalstva za to novo pridobitev v mestu, oglasili so se namreč, kljub slabemu vremenu. To je le začetek, saj se pričakuje, da bo število obiskovalcev sčasoma še naraščalo. V prihodnjih dneh bodo namestili tudi tablo, da bo bolj jasno vidno kje se nahajajo.

 

Poleg tega, da plantaža jagod ponuja zanimivo izkušnjo nabiranja jagod, je pametno spremljati njihov profil na Facebooku. Sledenje njihovim objavam omogoča obiskovalcem, da ostanejo informirani glede morebitnih sprememb v obratovalnem času ali ponudbi.

Na primer, v primeru slabega vremena ali če je pridelek omejen, bodo o tem obvestili na facebook profili Kraljestvo jagod, kjer bodo zapisali vse o morebitnih spremembah in o tem, kdaj pričakujejo, da bodo jagode ponovno zrasle. Tako lahko obiskovalci izkoristijo svoj čas na najboljši možen način in se izognejo morebitnim razočaranjem.

Predvidevajo, da bodo odprti nekje do 10. junija, nam še zaupa Primož Šmirmaul.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.