11:20, tor, 23. Apr

FOTO: Močan veter v Mariboru lomil in podiral drevesa





V Mariboru je zaradi neurja ponoči, več polomljenih in podrtih dreves, veter pa je prevračal kante za smeti. Na delu so bili tudi gasilci, ki so morali odstraniti podrsta drevesa.

Sinoči, nekaj pred polnočjo je močan veter lomil veje dreves in prevračal smetnjake v središču mesta.

Po poročanju SPIN-a je ob 1.10, na Streliški cesti v Mariboru, močan veter podrl drevo, ki je padlo na cesto. Drevo so odstranili gasilci Gasilske brigade Maribor.

2.50 je v naselju Bresternica, občina Maribor, močan veter podrl drevesi, ki sta padli preko ceste. Gasilci GB Maribor so drevesi razžagali in odstranili, še pišejo na SPIN-u.

Vreme danes in jutri

Po poročanju ARSO, bo danes spremenljivo oblačno, občasno bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Več sonca bo na vzhodu države. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 27 stopinj.

Jutri bodo predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije občasno še krajevne padavine. Drugod bo dopoldne in sredi dneva precej jasno, popoldne pa bo oblačnost od juga pričela naraščati. Jugozahodnik bo nekoliko oslabel. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju okoli 18, najvišje dnevne od 21 do 27 stopinj C.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.