19:52, čet, 2. Feb

FOTO: Moškega na Taboru naj bi ubil 75-letnik

Danes ob  9.45 so na PU Maribor prejeli obvestilo, da na dvorišču Kettejeve ulice v Mariboru leži moški, ki ne kaže znakov življenja in ga oživljajo. Moški je umrl nasilne smrti. 

Na  kraj  so  bili  takoj  poslani  reševalci, ki so ugotovili, da je moški mrtev,  umrl  pa  je  nasilne  smrti.  Zato  smo  na  kraj takoj poslali še policiste, ki so kraj zavarovali. Mariborski kriminalisti bodo pod vodstvom dežurnega  preiskovalnega  sodnika  Okrožnega  sodišča  v  Mariboru  in  ob navzočnosti dežurne državne tožilke opravili ogled kraja dejanja. Storilca, ki je žrtvi domnevno vzel življenje, so policisti prijeli v bližini.

umor, tabor, kettejeva ulica (5)

Na kraj dogodka so bili poslani reševalci, ki so ugotovili, da je moški mrtev in da je umrl nasilne smrti, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Na kraj dogodka so bili zato poslani še policisti, ki so zavarovali kraj nasilne smrti.

Po besedah predstavnika za odnose z javnostmi  PU Maribor Mirana Šadla,  je bila žrtev stara 45 let, domnevni storilec pa 75 let. Več informacij zaenkrat zaradi preiskave ne morejo dati.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *