07:54, pet, 28. Jun

FOTO: Na dupleškem Špor(t)hetu v raznovrstni hrani uživala množica obiskovalcev





V Dupleku je v nedeljo potekal priljubljeni Špor(t)het ob Wake park Dooplek, ki je tokrat že četrtič združil ljubitelje ulične hrane in športa.

Dogodek je privabil številne obiskovalce, ki so uživali v pestri kulinarični ponudbi in različnih aktivnostih. Še posebej pestra ponudba je bila tudi za mlajše obiskovalce, ki so se lahko zabavali na številnih posebej za njih pripravljenih točkah.

Lokalni ponudniki hrane so postregli z različnimi jedmi, od klasičnih do bolj eksotičnih. Dišalo je po morskih specialitetah in vzhodnjaški kuhinji, kar je privabilo mnoge obiskovalce, ki so uživali v kulinaričnih dobrotah in prijetnem druženju.

Letos je bila novost tudi stojnica Prostovoljnega gasilskega društva Dvorjane. Obiskovalci so lahko preizkusili gasilska oblačila in pripomočke ter se fotografirali v posebej za to pripravljenem foto kotičku. PGD Dvorjane se v prihodnjem letu pripravljajo na stoto obletnico društva in štirideseto tekmo z gasilskimi čolni, zbirajo pa tudi že prostovoljne prispevke za nakup novega gasilskega vozila.

Dogodka se je udeležil tudi župan dupleški župan Mitja Horvat, ki je izrazil zadovoljstvo v zvezi z obiskom, ravno v letu, ko Občina Duplek praznuje trideseto obletnico in dodal, da je tudi prijetno vreme prispevalo k obisku ter zadovoljstvu vseh obiskovalcev.

Več v Občinskem informatorju na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.