22:23, čet, 4. Jul

FOTO: Na glavni avtobusni postaji v Mariboru nastaja “Božična vas”





“Božična vas” na Avtobusni postaji Maribor že pridobiva praznično podobo, ki bo nedvomno prinesla čarobnost v srce mesta.

V tem prazničnem duhu se na pokritem hodniku avtobusne postaje odvija poseben projekt, ki združuje ustvarjalnost otrok mariborskih vrtcev in osnovnih šol ter zavzetost sodelavcev podjetja Marprom iz Skupine JHMB.

Otroci, skupaj s svojim spremstvom, bodo poskrbeli za izvirno okrasitev 12 dreves in površin pod njimi, kar bo nedvomno dodalo praznično vzdušje. Vsako drevo bo nosilo unikatno dekoracijo, ki bo odražala otroško domišljijo in ustvarjalnost. Ta skupna prizadevanja ne le, da prispevajo k lepoti božične dekoracije, temveč tudi spodbujajo sodelovanje med mladimi.

Posebna atrakcija “Božične vasi” bo “božična pošta” z nabiralnikom, kamor bodo otroci lahko odložili svoje pismo Božičku. Ta simpatična gesta dodatno oživlja čarobnost prazničnega obdobja in spodbuja otroško radovednost.

Projekt okrasitve glavne avtobusne postaje Marprom izvaja v sodelovanju z Uradom za vzgojo in izobraževanje MO Maribor, kar poudarja pomen povezovanja med podjetji in lokalno skupnostjo.

Otroci bodo obiskali “Božično vas”

Po dokončanju okrasitve bodo otroci, ki so sodelovali v projektu, imeli priložnost obiskati “Božično vas” na pokritem hodniku AP Maribor, kar bo zagotovo nepozabno doživetje za vse udeležene.

Na prometnem delu avtobusne postaje pa bo kraljevala okrog 8 metrov visoka smreka, ki bo s svojo impozantno podobo dodatno prispevala k prazničnemu vzdušju. S postavitvijo smreke želijo v Marpromu potnike in obiskovalce razveseliti ter prispevati svoj delež k celotni božično-novoletni okrasitvi mesta.

Skupaj ustvarjajo pravljično okolje, ki bo vsem, ki zavijejo na avtobusno postajo v tem prazničnem času, pričaralo nasmeh na obrazu in toplo praznično vzdušje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.