02:54, pet, 29. Mar

FOTO: Neverjetno, nepridipravi so se spravili nad Božično vas v Dupleku





Božična vas v Dupleku se predčasno poslavlja, je na družbenem omrežju Facebook zapisal župan občine Duplek, Mitja Horvat.

 “Večina je v njej uživala, žal pa je nekaj zdolgočasenih in nevzgojenih posameznikov uničilo praznično okrasitev. Žalosti me dejstvo, da se zaposleni na občini, številni drugi ljudje in tudi otroci trudijo, da bi ponudili čim lepšo doživetje, na drugi strani pa se najdejo posamezniki, ki jim ni mar za tujo lastnino in uničujejo vse, kar jim pride pod roke. Namesto, da bi otroci uživali v drsališču, ki ga lahko brezplačno koristijo, raje podirajo rekvizite in mečejo ter lomijo božične okraske,” je razočaran nad dejani zapisal Horvat.

V kolikor bo treba, bodo vključili policijo

Poudari, da se identiteta vandalov ugotavlja, ime enega že vedo: “Če se bodo otroci sami javili, bodo poravnali škodo za okraske, sicer se bodo posnetek in fotografije predale policiji. Hvala vsem občanom, ki ste kakorkoli pomagali pri končnem izgledu naše božične pravljice. Hvala tistim, ki ste v njej uživali in morda bodo do drugega leta tudi naši vandalčki in njihovi starši spoznali, da se da drugače.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.